Igår var en härlig dag

Först fick jag det härliga meddelandet av Gunborg Sahlin från gårdagens inlägg. Därefter fick jag ett nytt, fantastiskt roligt uppdrag. Ytterligare lite senare kom ett meddelande från Malin V. Olsson – författaren till mitt allra första officiella lektörsuppdrag – med dessa fina recensioner!

Hon delade dem med mig eftersom hon menade att det inte hade varit möjligt utan mig ❤️

Det är en sådan glädje att arbeta med författare och deras berättelser. Jag kan inte för mitt liv hitta på dessa otroliga historier, men jag får lov att vara en liten, liten del av processen och därmed också dela njutningen av framgångarna.

Om du inte kan se bilden finns recensionerna nedan.

I min bokhylla skriver:
Universums mörka hemlighet är ett fantastiskt framtidsdrama.

Malin V. Olsson har med glimten i ögat skildrat kärlek så stark att den trotsar alla gränser, den jobbiga känslan av att inte duga som man är och människors förmåga att tro på det omöjliga.

Välskriven, spännande och vacker historia om 18 åriga överintelligenta Veronica Harrigton som aldrig fått vara barn, alltid udda i alla sammanhang. […] En bladvändare i rymdmiljö olik allt annat och helt fantastisk.

Vattenstorms bokhylla skriver:
En debutroman där fantasin hos författaren fullständigt fått flöda fritt. […] Boken är välskriven med ett tydligt rymdtema som dock inte tar över. Relationerna i boken är minst lika viktig som miljöbeskrivningarna. Det finns också en story som i sig är stark vilket är en riktigt lyckad kombination.

En riktigt bra debut – betyg 4 av 5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *