Äntligen är semestern slut

Igår fick jag mitt första uppföljarmanus. Universums hemlighet är avslöjad, men våra framtida släktingar är ännu inte trygga.

Oj, vad jag har längtat – både för att jag verkligen vill veta hur det går, men framför allt skall det bli roligt att se hur Malin har utvecklats i sitt skrivande.

Jag var oerhört imponerad hur hon trollade med manuset efter första lektörsläsningen. Hon förvaltade alla råd på bästa sätt och manuset lyfte så högt att det svindlade för ögonen på mig. Med tanke på alla fina omdömen boken fått, förstår jag att hon gjorde ett lika gott jobb i sista redigeringen. Därav min stora glädje att semestern är slut!

Boktrailer

Malin utnyttjade Snezana Lindskogs fina erbjudande om gratis boktrailer efter ett blogginlägg tidigare i år.

En trailer syns definitivt bättre än en bild i dagens mediebrus. Eftersom man inte kan kunna allt själv är det fenomenalt att få så bra hjälp – alldeles gratis dessutom – men ge henne gärna lite fler kriterier utöver text och bild, till exempel längd och önskad stämning.

De trailers jag sett är väldigt vackra, men lite för långa och då riskerar en att tappa potentiella tittare innan de fått hela budskapet.

Denna trailer speglar inte den fart och fläkt som Universums mörka hemlighet håller, men texten berättar precis hur det är och dramatiken framgår alldeles perfekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *